Op zoek naar een bouwbedrijf in Westwoud?

Wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Westwoud voor het realiseren van uw droomhuis of een simpele verbouwing, dan bent u bij DWB Aannemers op de juiste plek beland. Wij beschikken over ruim 30 jaar aan ervaring als aannemersbedrijf. Bij ons bouwbedrijf staat vakmanschap hoog in het vaandel. Wij streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw woning of bedrijfspand. Waarbij kunnen wij u helpen in Westwoud?

Schakel ons in voor nieuwbouw, renovatie of ’n verbouwing!

In Westwoud kunnen wij diverse bouwprojecten voor u uitvoeren. Denk aan een nieuwbouw woning of bedrijfspand. Ook voor een verbouwing kunt u op ons rekenen. Onze specialiteiten zijn het realiseren van een aanbouw en het vervangen van kozijnen, deuren of ramen. Een aannemer van DWB kan ook renovatie en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Hoe groot- of kleinschalig uw project in Westwoud ook is, wij zullen altijd uw wensen en eisen in acht nemen.

30 jaar ervaring als aannemersbedrijf

Opgericht in 1977 en inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring. En dat merkt u! Ons bouwbedrijf bestaat uit een groep van 14 medewerkers die weten hoe ze te werk moeten gaan. Een grote groep hiervan is ook al ruim 30 jaar werkzaam bij ons. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander bouwbedrijf in Westwoud. Echter, wij zijn de beste keuze, omdat:

  • Ervaren en deskundige bouwvakkers
  • Flexibele en klantgerichte werkwijze
  • Veel diensten onder een dak
  • Bij spoed 24 uur per dag bereikbaar

Bouwbedrijf Westwoud

Van bouwtekeningen tot aan vergunningen

Naast het daadwerkelijk bouwen in Westwoud komen er meer dingen kijken bij een bouwproject. Denk aan bouwkundige (constructie)tekeningen. Deze kan ons bouwbedrijf voor u regelen. Wellicht heeft u al een architect aangesteld. In dat geval zullen wij samen met hem aan het werk gaan. Wij nemen altijd uw wensen en eisen als uitgangspunt. Moeten er nog vergunningen aangevraagd worden? Ook dat kunnen wij u uit handen nemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Maak uw eisen en wensen in Westwoud aan ons kenbaar en wij zullen een offerte op maat opstellen. U kunt op diverse manieren met ons bouwbedrijf in contact komen. Zo kunt u snel en gemakkelijk het contactformulier invullen op onze website. Ook kunt u mailen naar info@dwbaannemers.nl of bellen naar 0228-542402. Onze vakmensen helpen u graag. Voor ervaring en klantgerichtheid schakelt u ons bouwbedrijf in Westwoud in!