Waarom ons als bouwbedrijf in West-Friesland?

Opgericht in 1977 en inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar bouwbedrijf in West-Friesland. Een aannemersbedrijf met enkel vakmensen met een liefde voor hun vak. Een bouwbedrijf dat opdrachten uitvoert voor particulieren en bedrijven. Dat kenmerkt DWB Aannemers! Wij helpen in West-Friesland graag met uw verbouwing, nieuwbouw of renovatie.

Bouwprojecten in West-Friesland

Ons bouwbedrijf is sinds onze oprichting in 1977 verdeeld in twee sectoren. De eerste sector heeft betrekking op alles rondom nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud. Hierbij moet u denken aan het realiseren van een vrijstaande woning of nieuw bedrijfspand in West-Friesland. Ook valt hier een verbouwing of renovatieproject van uw huidige woning of bedrijfspand onder. De tweede sector heeft betrekking op dakbestrating. Dit voeren bestratingswerkzaamheden uit door heel Benelux. Van grote parkeerdeks tot aan terrassen, niets is ons te gek.

Profiteer van onze kennis en ervaring

Wanneer u een bouwproject in West-Friesland op de planning heeft staan, dan u kunt u uiteraard kiezen voor een ander bouwbedrijf. Waarom zou u eigenlijk kiezen voor ons? Het antwoord hierop is heel simpel. U kiest voor ons bouwbedrijf in West-Friesland, omdat:

  • U bij ons kunt rekenen op meer dan 30 jaar ervaring
  • U bij ons enkel vakmensen vindt die uw wensen en eisen centraal stellen
  • U volledig ontzorgd wordt bij het maken van eventuele bouwkundige tekeningen en het regelen van vergunningen
  • U bij onverwachte schade kunt rekenen op een 24 uurs service

Bouwbedrijf West-Friesland

VCA-gecertificeerd bouwbedrijf

Veilig werken is enorm belangrijk tijdens het bouwen. Niet alleen voor de bouwvakkers, maar ook voor u en uw omgeving in West-Friesland. Daarom hebben wij ons VCA laten certificeren. Dit houdt in dat wij een erkende aannemer zijn en weten hoe we veilig met materialen en machines moeten omgaan. Een wel zo fijn gevoel.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden!

Graag horen wij uw bouwplannen en informeren wij u over onze mogelijkheden. U kunt ons bouwbedrijf bereiken door te bellen naar 0228-542402 of te mailen naar info@dwbaannemers.nl. Onze vakmensen zullen u vervolgens te woord staan. Gaat u veel bouwbedrijven en particulieren voor en kiest u ook voor het beste bouwbedrijf in West-Friesland?