De specialist voor uw verbouwing!

Een verbouwing kan de uitkomst bieden, wanneer u iets mist aan uw woning of bedrijfspand. U hoeft dan immers niet te gaan verhuizen. DWB Aannemers doet vooral verbouwingen. Wij voeren deze werkzaamheden al meer dan 30 jaar uit voor een breed scala aan bedrijven en particulieren. Uw verbouwing is dan ook bij ons in goede handen.

Graag stellen wij ons even voor

Bouwbedrijf DWB Aannemers is opgericht in 1977 en voert opdrachten uit voor bedrijven, gemeentelijke instanties en particulieren. Ons bedrijf is opgesplitst in twee verschillende takken, namelijk de bouwsector en de dakbestrating. De werkzaamheden worden uitgevoerd door vakmensen die beschikken over veel kennis en ervaring en zijn gaan professioneel te werk. Onze werkwijze is zeer flexibel en klantgericht. Bij een verbouwing zijn uw wensen en eisen ons uitgangspunt. Bent u onze volgende tevreden klant?

Onze specialiteiten

Het begrip verbouwing is enorm breed en hier vallen diverse werkzaamheden onder. De vakmensen van DWB Aannemers hebben alles al wel eens voorbij zien komen. Hoe groot of klein het project ook is, wij voeren het graag voor u uit. Onze specialiteiten zijn onder meer:

  • Het realiseren van een aanbouw
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Vervangen van gevelbekledingen
  • Het plaatsen van kozijnen, ramen en/of deuren
  • Het realiseren van een erker

Bovenstaande is slechts een greep uit onze diensten. Wenst u dat wij andere werkzaamheden voor u uitvoeren? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Verbouwing

Wij ontzorgen u volledig

Bij een verbouwing komen er vaak veel extra zaken kijken. Denk aan het maken van bouwkundige tekeningen tot aan het het eventueel aanvragen van de benodigde vergunningen. DWB Aannemers kan dit u allemaal uit handen nemen, zodat u volledig ontzorgd wordt. U hoeft dus geen andere bedrijven in te schakelen. Daardoor heeft u dus geen andere bedrijven in te schakelen, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft tijdens de verbouwing. En dat is wel zo fijn.

Bel of mail ons!

Heeft u interesse in onze diensten voor uw verbouwing? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0228-542402. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen? Dan kunt u het beste een mail sturen naar info@dwbaannemers.nl of het contactformulier op deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Een verbouwing voor uw woning of bedrijfspand is bij ons in goede handen!