Op zoek naar een bouwbedrijf in Venhuizen?

Het zoeken naar een bouwbedrijf in Venhuizen stopt bij DWB aannemers. Het kiezen van een geschikt bouwbedrijf voor uw verbouwing of nieuwbouw is lastig. Een verkeerde keuze kan namelijk tot vervelende consequenties leiden. Wanneer u kiest voor een aannemer van DWB, dan bent u er zeker van dat u met een professionele en betrouwbare partij in Venhuizen in zee gaat!

Van renovatie tot aan nieuwbouw

Onze werkzaamheden in Venhuizen zijn zeer divers. Of het nu gaat om particulieren, zakelijke of gemeentelijke instanties; voor ons bouwbedrijf maakt dat niet uit. Samen met u of de aangestelde architect maken wij uw bouwproject tot een succes. Waar kunt u ons zoal voor inschakelen?

  • Nieuwbouw: denk aan het realiseren van uw droomhuis
  • Verbouw: het vervangen van kozijnen, ramen en deuren
  • Renovatie en onderhoud: ook voor onverwachte schade!
  • Dakbestrating: van balkons en terrassen tot aan parkeerdeks

Waarom DWB Aannemers in Venhuizen?

Kiezen voor ons aannemersbedrijf in Venhuizen is een juiste keuze. Wij zijn namelijk in staat om alles voor u uit te voeren. Dit doen wij op een zeer flexibele, klantgerichte en professionele manier. Ons bouwbedrijf bestaat uit 14 man, waarvan er sommige al meer dan 30 jaar bij ons in dienst zijn. Dit zijn allemaal vakbekwame medewerkers die een liefde hebben voor hun vak.

Doordat wij al meer dan 30 jaar bestaan, kunnen wij u overal over adviseren en informeren. Dit maakt ons ook tot een betrouwbaar bouwbedrijf in Venhuizen. Wij zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent!

Bouwbedrijf Venhuizen

VCA-gecertificeerd

Veilig werken is van enorm belang. Tijdens een bouwproject worden er veel middelen en machines gebruikt, waardoor het belangrijk is dat de veiligheid wordt gewaarborgd. Daarom is ons bouwbedrijf gecertificeerd conform het VCA (Veiligheid Checklist Aannemers). Zo bent u er zeker van dat u met een erkende aannemer in zee gaat en wordt er veilig gewerkt in Venhuizen.

Bel of mail ons bouwbedrijf!

Wilt u renovatiewerkzaamheden uitvoeren? Staat er een verbouwing op de planning? Of heeft u een ander bouwproject? Bel of mail ons dan en maak u specifieke situatie aan ons kenbaar. U kunt ons telefonisch bereiken via 0228-542402 en per e-mail via info@dwbaannemers.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Bouwbedrijf DWB Aannemers is het bouwbedrijf in Venhuizen!