Gespecialiseerd in renovatie

DWB Aannemers is gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatie voor woningen en bedrijfspanden. Dit doen onze vakmensen al sinds jaar en dag. Mocht u renovatieplannen hebben, dan komen wij graag geheel vrijblijvend bij u langs. Door een vrijblijvende inspectie te laten uitvoeren door ons, kunnen wij samen met u de werkzaamheden doornemen en u eventueel voorzien van deskundig advies. Renovatie is bij de vakmensen van DWB Aannemers in de juiste handen.

Meer dan 30 jaar ervaring

DWB Aannemers is een bouwbedrijf met al meer dan 30 jaar aan ervaring in de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan nieuwbouw, verbouw, dakbestrating en dus ook renovatie. Door deze veelzijdigheid beschikken wij over veel kennis en ervaring. Veel van onze vakmensen zijn dan ook al ruim 30 jaar bij ons in dienst. Hoe groot en ingewikkeld de renovatie ook is, onze vakmensen weten precies hoe ze zaken aan moeten pakken, zodat u snel weer kunt genieten van uw woning of bedrijfspand.

Wat maakt ons uniek?

Waarom moet u eigenlijk een renovatie laten uitvoeren door DWB Aannemers? Er zijn tal van andere bedrijven die deze werkzaamheden kunnen uitvoeren. Echter, wij verzekeren u dat wij de beste keuze zijn. Bij ons profiteert u namelijk van de volgende voordelen:

  • Enorm veel ervaring op het gebied van bouwen
  • Vakbekwame medewerkers
  • Klantgerichte en flexibele werkwijze
  • Een vrijblijvende inspectie
  • Vast contactpersoon voor al uw vragen

Renovatie

Onverwachte schade?

Heeft u last gehad van onverwachte schade waardoor u snel behoefte heeft aan renovatie, zoals brand- of stormschade? Dit is ontzettend vervelend, waardoor het wel zo fijn is dat deze werkzaamheden snel en vakkundig worden opgepakt. Dan kunt u rekenen op de vakmannen van DWB Aannemers. Door onze flexibele werkwijze zijn wij in staat dit te kunnen waarmaken. Wij zijn zelfs, daar waar nodig is, 24 uur per dag bereikbaar.

Laat renovatie uitvoeren door DWB Aannemers!

Bent u overtuigd van onze expertise en wilt u direct een vakman van ons inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0228-542402 of door een e-mail versturen naar info@dwbaannemers.nl. Onze vakmensen komen graag bij u langs, zodat de renovatie snel en vakkundig kan worden uitgevoerd.