Betrouwbare en ervaren partner voor uw nieuwbouw

Nieuwbouw is zeker geen alledaags project en er komen enorm veel zaken bij kijken. Het laatste wat u dan wilt, is extra stress veroorzaakt door het gekozen bouwbedrijf. U wilt een betrouwbare en ervaren partner waar u op kunt vertrouwen. Een bouwbedrijf dat zijn afspraken nakomt en bouwt op basis van uw wensen en eisen. Op die manier kan uw nieuwbouw tot een succes worden gemaakt. Wij van DWB Aannemers kunnen u dan uitstekend helpen!

Hét bouwbedrijf van Nederland!

DWB Aannemers is opgericht in 1977 en uitgegroeid tot een organisatie met 14 werknemers. Veel van onze werkzaamheden hebben betrekking op nieuwbouw. Ons bouwbedrijf heeft dan ook in de afgelopen jaren een groot aantal woningen mogen realiseren. Dit zijn onder andere kleine tussenwoningen, maar ook vrijstaande luxe villa’s. Echter, elke nieuwbouw is anders en wij horen dan ook graag uw plannen. Vervolgens zullen wij met u meedenken en voorzien van deskundig advies. Een goede samenwerking is de basis voor succes, zo vinden wij.

Waarom DWB Aannemers?

U kunt tal van bedrijven inschakelen voor uw nieuwbouw. Wij verzekeren u ervan dat wij de beste keuze zijn. Onze professionals hebben namelijk veel ervaring en kennis. Opdrachtgevers zijn dan ook zeer tevreden over ons en prijzen. Maar dat is nog niet alles. Zij waarderen ook onze:

  • Klantgerichtheid
  • Flexibele werkwijze
  • Professionele en persoonlijke aanpak
  • Deskundig advies

Nieuwbouw

Niet alleen het bouwen

Naast het bouwen van uw nieuwe woning of bedrijfspand, komen er bij nieuwbouw meer zaken kijken. Denk aan het maken van bouwkundige tekeningen of het aanvragen van de benodigde vergunningen. Dankzij onze jarenlange ervaring en brede kennis kan DWB Aannemers u hier ook bij helpen. Zo hoeft u geen verschillende bedrijven in te schakelen en heeft u een vast contactpersoon. Heeft u al een architect ingeschakeld? Dan bouwen wij samen met hem en u precies op maat.

Onze vakmensen staan u graag te woord

Maak uw nieuwbouw plannen aan ons kenbaar. Om alvast een indruk te krijgen van enkele woningen die wij gerealiseerd hebben, kunt u kijken bij onze projecten. U kunt ons telefonisch bereiken via 0228-542402 of een e-mail sturen naar info@dwbaannemers.nl. Onze vakmensen zullen u te woord staan en komen graag bij u langs. Ga veel bedrijven en particulieren voor en laat uw nieuwbouw ook uitvoeren door de ervaren en vakbekwame mensen van DWB Aannemers.