Schakel DWB in als bouwbedrijf in Medemblik!

DWB Aannemers is al meer dan 30 jaar actief als bouwbedrijf in Medemblik. Wij hebben inmiddels dan ook wel alles voorbij zien komen. Een aannemer van ons komt dan ook maar al te graag bij u langs in Medemblik om samen met u de wensen en eisen door te nemen. Wij zullen u vervolgens voorzien van advies en een offerte op maat voor u opstellen. Lees hieronder verder waarom ons bouwbedrijf voor uw verbouwing, renovatie of nieuwbouw in Medemblik de beste keus is.

Zowel particulieren als bedrijven

Sinds de oprichting van ons aannemersbedrijf voeren wij werkzaamheden uit voor particulieren en bedrijven. Zo kunt u ons als particulier of bedrijf inschakelen voor nieuwbouw. Denk hierbij aan het realiseren van uw droomhuis of een compleet nieuw bedrijfspand. Wellicht wilt u niet verhuizen, maar mist u toch iets aan uw huidige woning of bedrijfspand. Dan kan een verbouwing uitkomst bieden. Ook voor renovatie zijn wij graag uw partner in Medemblik en kunt u vertrouwen op de vakmensen binnen ons bouwbedrijf.

Betrouwbaar en klantgericht!

De keuze voor een bouwbedrijf in Medemblik bepaalt of uw bouwproject tot een succes wordt. Een verkeerde keuze zorgt veel stress, tijdverlies en kost u vaak extra geld. Wanneer u kiest voor bouwbedrijf DWB Aannemers, dan hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Niet voor niets blijven opdrachtgevers terugkomen wanneer ze eenmaal gebruik hebben gemaakt van onze diensten in Medemblik. Dit hebben wij te danken aan de volgende kerneigenschappen:

  • Klantgerichte werkwijze: uw wensen en eisen staan centraal
  • Flexibiliteit: wij denken oplossingsgericht
  • Betrouwbaar: een groot deel van onze medewerkers zijn al ruim 30 jaar bij ons werkzaam
  • Veiligheid: een erkende aannemer conform het VCA (Veiligheid Checklist Aannemers)

Bouwbedrijf Medemblik

24 uur per dag bereikbaar

Daar waar nodig is, zijn wij 24 uur per dag in Medemblik bereikbaar. Hierbij moet u denken aan onverwachte schade aan uw woning of bedrijfspand. Dit kan brandschade of bijvoorbeeld stormschade zijn. Ook inbraakschade valt hieronder. Allemaal vervelende gebeurtenissen die u het liefst zo snel mogelijk wilt verhelpen. Bouwbedrijf DWB Aannemers kan dit voor u snel en vakkundig herstellen.

Bel, mail of vul het contactformulier in

Wilt u graag wat meer informatie over ons bouwbedrijf? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is in Medemblik. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of mailen naar info@dwbaannemers.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0228-542402. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek vandaag nog wat ons bouwbedrijf in Medemblik voor u kan betekenen.