Hét bouwbedrijf in Hoorn

Het kiezen van een bouwbedrijf in Hoorn is al een hele klus op zich. U zult namelijk niet met de eerste de beste aannemersbedrijf in zee gaan. Verschillende bedrijven zullen met elkaar worden vergeleken voordat u tot een keuze komt. U wilt dat uw verbouwing of nieuwbouw tot een succes wordt gemaakt en verwacht van het bouwbedrijf dat ze net zo betrokken bij uw project zijn als uzelf. Dan kunt u rekenen op op een aannemer van DWB aannemers. Met al meer dan 30 jaar ervaring in Hoorn verzekeren wij u dat wij de beste keuze zijn.

Alles op het gebied nieuwbouw en verbouwen

Ons bouwbedrijf in Hoorn voert al meer dan 30 jaar werkzaamheden in Hoorn en omstreken uit. Dit doen wij voor een breed scala aan opdrachtgevers. Denk hierbij aan particulieren, zakelijke- en gemeentelijke instanties. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor nieuwbouw. Het bouwen van een woning of bedrijfspand bijvoorbeeld. Ook voor een verbouwing in Hoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Maar wat nu als u zoekt naar een bouwbedrijf voor renovatie– of bestratingswerkzaamheden? Ook dan staan wij voor u klaar. Kortom, voor alles op het gebied van bouwen kunt u ons inschakelen.

Waarom zijn wij de beste keus?

U kunt ons bouwbedrijf dus inschakelen voor de meest uiteenlopende bouwprojecten, maar waarom moet u nog meer kiezen voor ons? En wat zijn eigenlijk onze voordelen? Graag leggen wij hieronder uit waarom ons bouwbedrijf de beste keuze is in Hoorn.

  • Al meer dan 30 jaar ervaring
  • Enorm veel inhoudelijke kennis door de verschillende opdrachtgevers en projecten
  • Wij denken altijd me u mee en uw wensen staan centraal
  • Onze werkwijze is zeer flexibel
  • Eigen werkplaats met alle benodigde machines en middelen
  • Wij werken veilig voor u en uw omgeving (VCA-gecertificeerd)

Bouwbedrijf Hoorn

Snel schade herstellen

Heeft u behoefte aan een bouwbedrijf dat snel uw storm-, inbraak- of brandschade in Hoorn kan herstellen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen deze schade snel en vakkundig herstellen, zodat het probleem snel verholpen wordt. Daar waar nodig is, zijn wij zelfs 24 uur per dag bereikbaar. Dat is pas service!

Onze medewerkers staan u graag te woord

Wij kunnen nog uren doorgaan wat wij voor u kunnen betekenen. Het beste is om even contact met ons op te zoeken en uw project kenbaar te maken aan ons. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0228-542402 of een e-mail te sturen naar info@dwbaannemers.nl. De zoektocht naar een bouwbedrijf in Hoorn stopt bij DWB aannemers.