Een verbouwing of nieuwbouw op de planning?

Ons bouwbedrijf in Hoogkarspel is opgericht in 1977 en is inmiddels uitgegroeid tot een 14 man sterk aannemersbedrijf. Een bouwbedrijf met enkel vakmensen, waarbij sommige al meer dan 30 jaar bij ons werkzaam zijn. U kunt dan ook bij ons terecht voor de meest uiteenlopende bouwprojecten. Denk hierbij aan het een verbouwing van uw huis tot aan het renoveren van uw bedrijfspand. Maar ook nieuwbouw behoort tot onze mogelijkheden. Eigenlijk kunnen wij u overal mee van dienst zijn en juist dat maakt ons tot het meest geschikte bouwbedrijf in Hoogkarspel.

In Hoogkarspel kunt u ons overal voor inschakelen!

Ons bouwbedrijf bestaat uit twee verschillende takken. De eerst tak heeft betrekking op de bouwsector. Hier valt verbouwing, nieuwbouw, renovatie en onderhoud onder. Eigenlijk alle bouwwerkzaamheden. In samenwerking met u bouwen of renoveren wij uw pand. Daarbij staan uw persoonlijke wensen en eisen altijd centraal. De andere tak heeft betrekking op dakbestrating. Een team van zeven medewerkers voert diverse opdrachten uit voor Zoontjes Beton en andere dakdekkersbedrijven. Denk hierbij aan het leggen van bitumineuze dakbedding.

Kennis en ervaring vindt u bij ons!

De kracht van ons bouwbedrijf schuilt hem in de diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers in Hoogkarspel. Mede hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd in de afgelopen 30 jaar. U kunt natuurlijk voor een ander bouwbedrijf in Hoogkarspel kiezen, maar dan profiteert u niet van:

  • Vakbekwame en professionele medewerkers
  • Flexibele en klantgerichte werkwijze
  • Onze jarenlange kennis en ervaring
  • Vrijblijvende inspectie bij renovatie of onderhoud

Krijg een beter beeld van onze werkzaamheden

Om een beter beeld te krijgen waar een aannemer van ons toe in staat is, kunt u kijken bij onze projecten. Hier zijn verschillende projecten te vinden die wij in Hoogkarspel en andere plaatsen hebben gerealiseerd. Denk aan een renovatie van een bedrijfspand of realiseren van nieuwbouw projecten. Zo krijgt u duidelijk beeld van onze werkzaamheden en kunt u tevens inspiratie op doen.

Kies in Hoogkarspel voor ons bouwbedrijf!

Wilt u graag meer informatie ontvangen over ons bouwbedrijf? En bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen in Hoogkarspel? Onze vakmensen staan u graag te woord en helpen u graag. U kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo kunt u het contactformulier invullen op onze website of mailen naar info@dwbaannemers.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0228-542402. Of het nu gaat om kleine of grote bouwprojecten, ons bouwbedrijf in Hoogkarspel komt graag bij u langs.