Kies voor ons bouwbedrijf in Hem!

Heeft u een bouwbedrijf in Hem nodig? Staat er een verbouwing of nieuwbouw op de agenda? Dan staan de vakmensen van aannemersbedrijf DWB Aannemers graag voor u klaar. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, wij kunnen voor alle bouwplannen wel een oplossing op maat aanbieden. Niet voor niets bestaan wij al meer dan 30 jaar en blijven opdrachtgevers graag gebruikmaken van onze diensten. Bent u de volgende tevreden klant die ons bouwbedrijf inschakelt?

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wanneer wij met een opdrachtgever in Hem in zee gaan, dan streven wij altijd naar hoge kwaliteit. Een aannemer van ons zal altijd uw wensen en eisen als een rode draad door het bouwtraject laten lopen. Door nauw met u samen te werken en u goed op de hoogte te stellen van de werkzaamheden, weet u precies waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn. Door deze werkwijze zijn wij al meer dan 30 jaar werkzaam in Hem. Daarnaast profiteert u bij ons van:

  • Bouwen volgens uw wensen
  • Vakbekwame en professionele medewerkers
  • 30 jaar ervaring in de meest uiteenlopende projecten
  • Het maken van bouwkundige tekeningen tot aan het aanvragen van vergunningen
  • Vrijblijvend advies

Veelzijdig bouwbedrijf in Hem

DWB Aannemers is een veelzijdig bouwbedrijf. Zo kunt bij ons terecht voor nieuwbouw. Denk hierbij aan het bouwen een nieuwe woning of bedrijfspand in Hem. Wilt u geen woning of bedrijfspand bouwen, maar staat er een verbouwing op de planning? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van het vervangen van kozijnen tot aan het creƫren van meer woonruimte door een erker te plaatsen, wij kunnen u helpen.

Bovendien kunt u ons inschakelen voor renovatie of onderhoud. Tot slot beschikken wij over een vast groep medewerkers gespecialiseerd in dakbestrating die door heel Benelux werkzaam zijn.

Bouwbedrijf Hem

Erkend bouwbedrijf voor uw verbouwing of nieuwbouw

Veilig werken in de bouw is van groot belang. Niet alleen voor de mensen die het werk uitvoeren, maar ook voor uzelf en de omgeving. Hierdoor hebben wij ons laten certificeren conform het VCA. Zo bent u er zeker van dat u met een bouwbedrijf in zee gaat dat veilig te werk gaat en weet hoe ze met bepaalde machines moeten omgaan. Een wel zo prettig gevoel in Hem.

Meer informatie? Neem contact op

Wilt u in Hem ons bouwbedrijf inschakelen? Of meer informatie over ons bedrijf ontvangen? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0228-542402 en per mail via info@dwbaannemers.nl. Onze vakmensen staan u vervolgens graag te woord en komen eventueel bij u langs om de situatie te bekijken. Ga veel particulieren en bedrijven voor en kies ook voor DWB aannemers. Kies voor het beste bouwbedrijf in Hem!