DWB aannemers, uw bouwbedrijf in Enkhuizen!

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Enkhuizen? Zoekt u een betrouwbare en professionele partner met een flexibele werkwijze? Een bouwbedrijf dat al uw wensen centraal stelt en vele diensten onder een dak aanbiedt? Dan bent u bij aannemersbedrijf DWB Aannemers aan het juiste adres. Wij zijn graag uw partner voor uw verbouwing of nieuwbouw in Enkhuizen.

Wie zijn wij?

De Wit-Besseling is een 14 man sterk bouwbedrijf. Wij zijn opgericht in 1977 door Dhr. Besseling en Dhr. De Wit. Het bedrijf kende destijds twee verschillende sectoren. De eerste sector was bedoeld voor alles op het gebied van bouw- en timmerwerkzaamheden in Enkhuizen. De tweede sector was voor dakbestratingswerkzaamheden. Het bedrijf werd in 2003 overgenomen door de zoon van Dhr. De Wit. Tot op de dag vandaag bestaat het bedrijf nog steeds uit deze twee verschillende takken.

De bouwsector

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons bouwbedrijf terecht voor projecten in Enkhuizen. U kunt ons inschakelen voor nieuwbouw, een verbouwing of renovatie. Hieronder vindt u enkele voorbeelden waarbij wij in Enkhuizen hulp kunnen bieden:

  • Het realiseren van kleine woningen tot aan luxe villa’s
  • Het vervangen van kozijnen, deuren en/of ramen
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Renovatie van uw woning
  • Herstellen van brand of stormschade

Voor een betere impressie van de werkzaamheden van ons bouwbedrijf kunt u kijken bij onze projecten. Hier vindt u enkele opgeleverde projecten en kunt u inspiratie opdoen.

Bouwbedrijf Venhuizen

De dakbestratingssector

Zeven van onze medewerkers voeren verschillende dakbestratingswerkzaamheden uit binnen de gehele Benelux en dus ook in Enkhuizen. Een voorbeeld hiervan is het aanleggen van bitumineuze dakbedekking in verschillende maten. Dit doen wij door gebruik te maken van een specifiek systeem in opdracht voor Zoontjes Beton. Ook voert ons bouwbedrijf diverse werkzaamheden uit voor andere dakdekkersbedrijven.

Nog vragen? Bel of mail ons

Wilt u ons bouwbedrijf in Enkhuizen inschakelen? Dan kunt u op verschillende manieren in contact komen met een aannemer van ons. Zo kunt u snel en eenvoudig het contactformulier invullen op onze website. Wanneer u uw aanvraag heeft ingestuurd, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dwbaannemers.nl. Spreekt u liever iemand persoonlijk? Bel dan naar 0228-542402. De medewerkers van ons bouwbedrijf in Enkhuizen helpen u graag!