Bedrijven en particulieren

Zowel particulieren, zakelijke- als gemeentelijke instanties kunnen bij ons terecht voor aanbouw en verbouwingen. Samen met u of de door u aangestelde architect bouwen we precies op maat, en tot in detail afgestemd op uw persoonlijke wensen en eisen.

Nieuwbouw

Aannemersbedrijf de Wit Besseling kan voor u alles betekenen bij de ontwikkeling van een nieuwbouw woning en/of bedrijfspand. Wij kunnen de bouwkundige (constructie) tekeningen regelen, vergunningen aanvragen en het maken van een vrijblijvende offerte. Aannemersbedrijf De Wit-Besseling heeft in West- Friesland een groot aantal woningen gebouwd van kleine woningen tot luxe villa’s. Zie hiervoor verder deze site.

Verbouw

Wanneer uw huidige woning niet meer aan de wensen voldoet, maar u bent niet van plan te verhuizen, kan een verbouwing uitkomst bieden. De Wit-Besseling kan samen met u de plannen maken voor een verbouwing van de huidige woning. Ook hierbij kunnen wij voor u de bouwkundige tekeningen regelen, vergunningen aanvragen, het maken van de bouwkundige constructie tekeningen en het maken van een vrijblijvende offerte. Onze specialiteiten zijn het maken van aanbouwen, erkers, vervangen van gevelbekledingen, kozijnen, ramen en deuren.

http://www.dwbaannemers.nl/bouwsector/

Renovatie en onderhoud

Wij helpen u graag uw woning in goede staat te houden. Voordat we aan de slag gaan met renovatie en onderhoud, voeren wij eerste een vrijblijvende inspectie uit. Zo weten wij precies welke werkzaamheden uitgevoerd moeten worden en kunt u goed uw wensen aan ons kenbaar maken. Mocht het nodig zijn dan voeren wij de werkzaamheden in onze eigen werkplaats uit. Deze staat vol met alle benodigde machines en hulpmiddelen. Ook onverwachte schade aan uw woning en/ of bedrijfspand door bijvoorbeeld brand, stormschade of inbraak kan door ons snel en vakkundig worden hersteld, daar waar nodig 24 uur per dag bereikbaar. Bij nieuwbouw, verbouw en renovatie denken wij mee met de opdrachtgever en proberen de wensen van u als opdrachtgever te realiseren, waarbij wij rekening houden met technische, financiële, esthetische en praktische aspecten van ontwerp.