Ons aannemersbedrijf

Aannemersbedrijf de Wit-Besseling is opgericht in 1977 door de heren Sjaak Besseling en Dick de Wit. Het bedrijf was gesplitst in twee sectoren; de dakbestratingssector en bouw- en timmerwerkzaamheden. Dhr. S.Besseling was actief in de dakbestratingssector en dhr. D. de Wit in de bouw- en timmerwerkzaamheden.

img_1757

img_1780

Overname bedrijf

In 2003, na het behalen van zijn aannemers papieren, heeft de zoon van dhr. D. de Wit, Dennis, het bedrijf in zijn geheel overgenomen. Zowel de dakbestratingssector als de aannemerskant. Sinds de overname van het bedrijf in 2003 wordt de dakbestratingssector aangestuurd door dhr. P. Kooi. De bouwsector neemt sindsdien Dennis de Wit voor zijn rekening.

Aannemersbedrijf De Wit-Besseling

Aannemersbedrijf De Wit-Besseling is een 14 man sterk aannemersbedrijf en heeft vakbekwame personeelsleden in dienst. De kerneigenschappen(vakbekwaam, flexibel en betrouwbaar) van onze werknemers uiten zich in het feit dat een groot gedeelte van onze werknemers al meer dan 30 jaar werkzaam is bij Aannemersbedrijf de Wit- Besseling. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een erkende aannemer, gecertificeerd conform VCA* (veiligheid checklist aannemers).

Met deze website willen we u een beeld geven van onze veelzijdigheid ter oriƫntatie en inspiratie.