Hier vindt u uw aannemer!

Zoekt u een ervaren aannemer voor uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject? Dan heten wij u van harte welkom bij DWB Aannemers. Wij zijn een gerenommeerd bouwbedrijf met al meer dan 30 jaar aan ervaring. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven en gemeentelijke instanties, waardoor wij in staat zijn om elke bouwgerelateerde opdracht uit te voeren. Bent u onze volgende tevreden klant en kiest u ook voor een aannemer van ons?

Al sinds 1977

Ons aannemersbedrijf is opgericht in 1977 en bestaat inmiddels uit een 14 vakmannen. Ons bouwbedrijf bestaat uit twee sectoren. De eerste sector heeft betrekking op de bouwsector. Denk hierbij aan nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovatie of onderhoud. Of het nu gaat om groot- of kleinschalige projecten, voor een aannemer van ons maakt dit niets uit. De tweede sector heeft betrekking op alles rondom dakbestrating. Een team van 7 experts voert diverse dakbestratingswerkzaamheden uit door heel de Benelux.

Waarom een aannemer van ons?

Door onze veelzijdigheid aan opdrachtgevers moeten onze vakmensen beschikken over de uitgebreide kennis van zaken. Gelukkig is dat geen probleem voor een aannemer van ons. Door op maat te bouwen en uw persoonlijke wensen en eisen centraal te stellen, maken wij van uw bouwproject altijd een succes. Een vakman van ons kenmerkt zich door zijn:

  • Klantgerichte werkwijze: wij bouwen niet enkel aan uw bouwproject, maar ook aan een goede samenwerking
  • Flexibiliteit: wij werken wanneer het voor u het beste uitkomt en zijn zelfs 24 uur per dag bereikbaar
  • Betrouwbaarheid: gemaakt afspraken zullen wij altijd nakomen

Aannemer

Erkende aannemer

Naast veel kennis en ervaring is het ook van groot belang dat er veilig te werk wordt gegaan. Dat is niet alleen belangrijk voor de mensen die het werk uitvoeren, maar ook voor u en uw omgeving. Veiligheid staat bij ons voorop. In de loop der jaar zijn we dan ook uitgegroeid tot een erkende aannemer, die is gecertificeerd conform het VCA (Veiligheid Checklist Aannemers). Hierdoor bent u er zeker van dat u met een betrouwbare partij in zee gaat, die de regels rond veilig werken kent.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten of werkwijze? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons het beste telefonisch bereiken via 0228-542402 of een e-mail sturen naar info@dwbaannemers.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Ga veel bedrijven en particulieren voor en kies ook voor de beste aannemer: DWB Aannemers!